Sider

fredag 15. januar 2010

THE LOCAL FIRM A/W 2010 SALGSMØTE


Høstkolleksjonen for 2010 som inneholder noe for både han og hun var helt fantastisk – gled dere!


The Local Firm ble skapt av Richard Hutchinson og Axel Nyhage høsten 2007. Ønsket var å lage et unisex-brand som kunne tilby en fullverdig garderobe, med hovedfokus på jeans – den gode gamle jeansen som etter deres mening de siste årene hadde druknet mer og mer i Swarowski krystaller, dødningskaller, overdimensjonerte detaljer og annen pynt. De ville gå tilbake til røttene for denim, på den tiden man like gjerne plukket med seg en 505 sammen med melk og brød hos det lokale handleriet.


Designerduoen har tidligere erfaring fra bl.a. Acne Jeans, Whyred og Tiger of Sweden. På sine knappe år har det svenske merke allerede høstet stor kritikk, hvor de i 2009 stakk av med ”Årets Jeans Brand” i magasinet Cafès årlige prisutdeling.

(f.v. Axel Nyhage og Richard Hutchinson)


Kolleksjonen bærer preg av kunst, arkitektur og design fra den tidligere ”øst-blokk” regionen og Bauhaus-bevegelsen. Mørke toner og skygger dominerer kolleksjonen med innskudd av duse farger beroende på sesongen.

(Richard og Axel presenterer høstkolleksjonen)

I tilegg til den ordinære kolleksjonen lanserte TLF i fjor sin egne limiterte solbrille kolleksjon – Spectacles.


Vi er henrykt over å kunne presentere The Local Firm Autum 2010 i våres showroom f.o.m. Februar, samt ved Terminal 2 under CPH fashionweek!

Innlegg skrevet av Christian