Sider

onsdag 14. september 2011

Bra dager på Brygga!

Fra September har Veslemøy startet å jobbe hos hos hver dag fra 9-13. Veslemøy er utrolig positiv og blid, det er ofte hun som tar telefonen når dere ringer oss, hun svarer på kundeservice mail, sender ut klær pressen skal låne, lager deilig lunsj til oss og sørger for at showrommet ser bra ut til enhver tid og at det er god stemning her med sitt utrolig positive vesen!
Ingen dager på brygga er like, og vi er så heldig å få besøk av så mange fantastiske mennesker!
Her er Sara Chacko på besøk sammen med Trine Berge fra Supernature. (mest kjent som super Sara og super Trine som har lært oss alt vi kan om super foods og sørget for at flere av oss på brygga er blitt hekta på grønne super sunne drikker)
Jeg tror ikke jeg kjenner noen som er så proppfulle av positiv energi som Trine og Sara, alltid en fryd når de kommer innom!

Erlend fra Laundry er på innkjøp av Humör.
Her ser dere tante Mimmi (det er mange i familien som bidrar i agenturet vårt :)) og Mari Marthe. Tante Mimmi sørger for at alle regninger betales i tide.
Her fra ukens back office møte.

Vi fikk også besøk av super søte Linda Wickmann som fikk låne noen godbiter fra vår kolleksjonene våre som skal brukes til de første moteseriene for våren.
Så som dere ser, ingen dager er like her hos oss, og det liker vi!
Ha en fantastisk torsdag!
Love & Happiness fra brygga