Sider

tirsdag 12. juni 2012

EM hos Holzweiler


Endelig er EM igang og fotball feberen bare stiger og stiger her på brygga.
Noen av oss er selvfølgelig mer entusiastiske over at EM er igang enn andre her på huset, men alle blir på en eller annen måte påvirket av det som skjer. 
Kanskje ikke så rart ettersom at praten rundt lunsjbordet, i bilen på vei til kundebesøk eller hva enn vi tar oss til om dagen stort sett for mange av oss handler mye om det som skjer i Polen og Ukraina.
Jeg regner med at det ikke kommer som et stort sjokk for noen at navnet Holzweiler er tysk,  men det er vel uansett worth mentioning. 

Det er ikke til å stikke under en stol at Holzwiler family`n (Peter, Susanne og Andreas) helst vil ha det til at vi alle er Tyskland supportere så lenge vi jobber her, men den gang ei.
Remy slenger støtt og stadig ut noen gloser på italiano, og Nico prøver seg (etter trening fra nederlansk kjæreste) på noen gloser Dutch. Akkurat på dette punktet er det lite tvil om hvem som vinner heia ropene, den skal tyskerne ha;)

Lørdag førstkommende er dagen vi gutta virkelig får kjenne på stemingen.
Andreas/Peter, Remy/Finn og Nico/Bjarne
Kjører på med Far & Sønn tur til Polen og Ukraina, vi sjekker ut Krakow og den polske stemingen på lørdag, og flyr videre søndag til Lviv i Ukraina klare for Tyskland-Danmak match! 
    Det blir el magico:)

Før den tid er det morgendagen som står i fokus med Nederland - Tyskland kamp på agendaen.
Vi møter opp i maks kamp modus på kontraskjæret!!
Jeg legger ved et lite stemingsbilde, så får dere selv bestemme hvem som vinner supporter-duellen;)

Ha en strålende Tuesday!