Sider

torsdag 11. oktober 2012

DELHI!


Her startet vårt skjerf eventyt for et år siden.

Lisa og Gro reiste hit på strak arm for å finne produsenter, kvaliteter og å komme i gang med det som i dag er blitt Holzweiler skjerf.
For en jobb de gjorde!

Denne uken er Susanne og Gro i Delhi for å følge opp skjerf produksjon og å jobbe med kolleksjon for høst 2013.

Mor og Datter øyemasker seg på flyet ..

Vel fremme i Delhi, her er hele flyplassen dekket av vegg til vegg tepperr!

Den første taxi turen fra flyplassen var en redselfylt opplevelse, taxien var en skranglekasse av en bil som mest sansynlig ikke hadde tålt å kræsje med en sykkel engang, og i trafikken i Delhi finnes det ingen regler, ikke engang kjøreretninger, her kjører de på kryss og tvers akkurat som de føler for, på veien møter du alt fra auto rikshaw, biler, busser store lastebiler, traktorer, elefanter og kuer..Jeg må ærlig innrømme at dag 1 i Delhi var et sjokk...
Vi tilbragte dagen i Noida, en forstad til Delhi,
På hvert hjørnet sitter det familier som bor i skur eller under preseninger, ved siden av en gruppe folk går det 2 kuer og "beiter" i søppel, under en halvråtten palme sitter en mann og blir barbert, en vakker indisk dame bærer 10 murstein på hode,  en gjeng kule indiske gutter traver nedover den gruslagte veien og jeg føler meg plutselig som midt i filmen slumdog millionaire..Etter dag 2 begynner jeg å se alt det som er fint og hvor utrolig mye inspirasjon det er å hente i denne kulturen og i dette landet som er så utrolig anderledes enn vårt eget, og jeg tipper at etter dag 3 kommer jeg til å elske det.


I dag har vi sett hvor og hvordan skjerfene våre lages og i morgen skal vi dele dette med dere. Sammen med all inspirasjonen og galskapen som finnes her i Delhi.

Vi lover reisebrev, bilder og updates så ofte vi klarer.


Dere kan også følges oss på instagram
@susanneholzweiler  og
@holzweileragency

LOVE from delhi